Perinteikkäät puitteet menestykselle

Keskeinen sijainti ja yhteistyötä tukevat, laadukkaat tilat ovat työympäristön kärkikriteerejä liikkeenjohdon konsulttitoimisto Valor Partnersille. Helsingin ydinkeskustan tunnetuimpiin maamerkkeihin lukeutuva, vuonna 1893 valmistunut Erottajankulma täyttää vaatimukset täydellisesti.

Ensivaikutelma Eteläesplanadin, Erottajan ja Mannerheimintien risteyksessä seisovasta uusrenessanssirakennuksesta on koristeellinen ja arvokas. Sisätiloissa näkymät ovat kuitenkin modernin funktionaaliset, valoisat ja avarat. Uniikki kombinaatio uutta ja vanhaa teki vaikutuksen myös liikkeenjohdon konsulttitoimisto Valor Partnersiin yli 20 vuotta sitten.

– Olemme olleet talossa vuodesta 1998, kahdessa eri toimistotilassa. Nykyisiin, suurempiin tiloihimme muutimme 2011. Halusimme pysyä samassa paikassa, sillä se kuvastaa osaltaan toimintamme jatkuvuutta, Valorin perustajaosakas Henrikki Palva kertoo.

Liikkeenjohdon strategisia haasteita ratkova konsulttitoimisto Valor Partners Oy perustaa toimintansa pitkille asiakassuhteille, matalalle hierarkialle ja yhdessä tekemiselle. Laadukkailla, yhteistyöhön kutsuvilla tiloilla on suuri merkitys sekä työntekijöille että asiakkaille. 

– Tilamme ovat pääasiassa avokonttoria ja lasiseinäisiä neuvotteluhuoneita. Teetimme viime vuonna vuokranantajan myötävaikutuksella mittavia muutostöitä, joiden yhteydessä tiloja remontoitiin yhteisöllisemmiksi. Meille oli tärkeää saada avarat, valoisat ja korkealuokkaiset tilat yhteiseen työskentelyyn. Viihtyisät tilat ovat olennainen asia työn sosiaalisen ulottuvuuden kannalta, toteaa Palva.

Hienostunut arkkitehtuuri ja toimivat tilaratkaisut yhdistettynä huippusijaintiin tekevät Erottajankulmasta kysytyn kohteen investointipankkien, konsulttiyritysten ja lakitoimistojen keskuudessa.

– Kilpailijat ovat asettuneet samoille kulmille, joten sijainti ytimessä on ehdoton edellytys etenkin nuorten osaajien rekrytoinnissa. Keskeinen sijainti takaa myös, että hyvät kulkuyhteydet, parhaat ravintolat ja muut palvelut ovat aivan nurkan takana. Tämä helpottaa työn ja arjen yhteensovittamista: vaikka päivä venyisi välillä pitkäksi, on mukava olla elämän vilskeessä kiinni.

 

Hae lisää luettavaa